Заяви безплатен олед сега 0879100096

Ние Предлагаме

Кърти, чисти и извозва. Професионално почистване на мазета, тавани и дворове от строителен и битов отпадък.

Цените изложени в сайта са, ориентировъчни за крайният потребител. Поради спецификата на всеки  обект можем да дадем точна цена само след оглед на място и измерване. Извършваме безплатен оглед за София.

Ние сме

Ние сме професионални къртачи с 15 годишен опит в дейността. Къртим баня, къртим кухня, къртим бетон,къртим мозайка, къртим комин, къртим стени на супер цени.

 

КЪРТАЧНИ УСЛУГИ СОФИЯ

КЪРТЕНЕ НА КУХНЯ

Правите основен ремонт на кухнята, и искате да се отървете от старото обзавеждане и оборудване търсите хора да премахнат старите плочки и настилки? Искате да разширите тази стаята като изкъртим под прозоречно пространство към балкона ние сме Вашите хора.

karti_banq

КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

Преди да стартиране на услугата къртене на баня предварително ще проверим за разположението на водопроводната и електрическата инсталация. Тяхното шунтиране е задължително, за да бъдат последващите дейности безопасни. След тази предварителна подготовка

КЪРТЕНЕ НА КОМИН

Събарянето на комин е сериозна задача.Преди да пристъпите към такава стъпка първо трябва да се извърши оглед от специалист. Нашият опит и модерна техника ограничим разпръскването на прах и сажди.

КЪРТЕНЕ НА МОЗАЙКА

Мозайката е отживелица и ние не само ще Ви отървем от нея, но и старателно ще почистим и извозим остатъците със собствен транспорт до регламентирано сметище.

kartene-na-beton

КЪРТЕНЕ НА БЕТОН

Къртенето на бетон е отговорна работа, която не бива да поверите на хора не притежаващи необходимите знания и опит.Ние сме професионалистите, с които трябва да се консултирате.

kartene-na-steni

КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ

Постоянната необходимост от преразпределения на пространствата превърнаха услугата къртене на стени в една от най-търсените бранша. Ако се нуждаете от отговорни и компетентни хора за тази сериозна задача не се колебайте да ни потърсите.

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА СОФИЯ

ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ КЪРТАЧИ В СОФИЯ

Ние сме професионални къртачи с над 15 години опит в областта. Предлагаме професионални къртачни услуги, като: къртене на баня, къртене на кухня, къртене на стени, къртене бетон, къртене на мозайки и комини на достъпни цени. Предлагаме и комплексни услуги, като къртим чистим и извозваме със собствен транспорт.

.

izvozvane_na_stroitelen_otpadak

ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Извозваме строителен отпадък до лицензирано регламентирано сметище със собствен самосвал.

pocistvane_dvorove

ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОРОВЕ СОФИЯ

Предлагаме професионално почистване на дворове в София и региона, от храсти, дървета, строителни и битови отпадъци, както и премахване на бараки от метални и дървени конструкции

cisti_tavani_mazeta

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА И ТАВАНИ В СОФИЯ

Професионално почистване на мазета и тавани от стари и ненужни вещи. Всичките събрани отпадъци извозваме с наш транспорт до сметище.