кои сме ние?

Ние сме хора отдадени на работата си, екип от доказани професионалисти, използващ в своята работа съвременни технологии и материали отговарящи на европейски и световни стандарти. Безкомпромисни сме към изпълнението на договорите, поетите срокове и ангажименти.

Нашият опит

Вече над 14 години, екипът създал компанията създава сгради, изпълнява отговорни ремонти, извършва качествени услуги на конкурентни цени в строителството.

Нашата мисия

С прецизност и внимание към всеки детайл в строителството и ремонта да превърнем Вашият мечтан дом в реалност чрез висококвалифицирани служители, гъвкав мениджмънт, коректни и надеждни доставчици, кратки и сигурни срокове на изпълнение и гарантирана обратна връзка с клиента.

защо да изберете нас?

Предоставяме висок клас строителство и ремонтни дейности; гъвкави сме и можем да предложим комплексна услуга - от проекта през строителството и обзавеждането, до ключ.

remonti_i_obzavezdane
remont_stroitelstvo_remont

Екипът

Нашият отбор

Често задавани въпроси

Какви са гаранциите, които фирмата поема ?

  • Гаранционните срокове за всички видове смр по обектите, в качеството си на главен изпълнител, които фирмата поема, са съгласно действащото законодателство.

Каква степен на завършеност предлагате ?

  • Предлагаме, от изпълнение на груб завършване до завършване до ключ. За улеснение на нашите клиенти се ангажираме с обзавеждане и оборудване на техните обекти.

Извършвате ли строителство на къщи?

  • Фирмата извършва строителство на къщи и вили както в очертанията на града така и извън него.

Проектиране и въвеждане в експоатация?

  •  Компанията  се ангажира с проектирането, строителството и въвеждането в експлоатация.

Имате ли собствен проектантски екип?

  • Да ние разполагаме със собствен екип от проектанти. Възможно е изпълнението на интериорни, екстериорни проекти, ландшафтна архитектура и цялостно проектиране на сгради.

Какви начини на плащане предлагате?

  • Ние сме гъвкава пазарно ориентирана компания и предлагаме индивидуален подход към всеки клиент и неговите възможности. Начините за плащане се договарят индивидуално.
  •  

Какво казват клиентите за нас

Доволен съм от услугите на тази фирма. Имах проект, с който исках да обновя част от апартамента си, но не бях наясно с доста неща. Комуникацията беше гладка, като съгласувахме всички детайли и изникнали въпроси, а реализацията беше изпълнена професионално. Силно препоръчвам тази фирма, на която аз със сигурност пак ще се доверя. Благодаря!
mnogo_dovolen_ot_remonta_kliien
Ангел Боянов
Клиент
Много коректна фирма с много високо качество на изпълнение. Доволен съм от работата с тях и ги препоръчвам.
Никола Иванов
Клиент
Изключително съм доволен от свършената работа! Отнесоха се с необходимата сериозност към проблема ми, демонстрираха през цялото време на работа внимание към детайла, индивидуален подход, креативност и коректно отношение. Работата беше свършена в срок, а благодарение на СМР, новият ми дом изглежда по начин, надхвърлящ доста първоначалните ми очаквания!
dovolen_ot_remonta_klient
Евтим Григоров
Клиент
Доволен съм препоръчвам! Добра комуникаци, коректно отношение нямам забележки.
Милен Атанасов
Клиент